Detta recept gjorde för första gången någon gång under 2018 och sedan dess har vi varit förälskade i det!
Perfekt tillagad kyckling i en ljuvligt god sås som är gjord på bl.a. margarin och chilisås som serveras i briochebröd.
Ingredienser
- 4st Kycklingfileér
- 1.5dl Chilisås (jag använder Felix)
- 150g Margarin
- 3msk Vinäger
- 2msk Worcestershire sås
- 2msk Vitlökspulver
Gör såhär
Smält margarinet i en kastrull och blanda sedan ner resterande ingredienser. Låt såsen koka upp och lägg sedan ner kycklingfileérna. Låt kycklingen tillagas på medelvärme i ca. 90 minuter.
Dra isär kycklingfileérna med gafflar så att du får ut trådar av dem. Blanda väl i såsen. Servera din pulled chicken i briochebröd tillsammans med salladsblad.
Det går givetvis bra att servera pulled chicken i ett annat valfritt bröd tillsammans med dina favorittillbehör. Då det är så mycket smak i såsen så valde jag att endast ha salladsblad till.
Smaklig måltid!