Sök

Libanesisk coleslaw

Denna vitkålssalladen serveras väldigt ofta till hamburgare i Libanon. Den är väldigt god och enkel att blanda ihop och håller i minst 3 dagar i kylskåpet. Den är perfekt att svänga ihop och servera under sommarens alla grillkvällar.

Ingredienser

  • 0.5st Vitkål
  • 0.5st Rödkål
  • 100g Majs
  • 2dl Majonäs
  • 2msk Strösocker
  • 1tsk Svartpeppar
  • 2tsk Salt

Gör såhär
Skölj och finstrimla både vit och rödkål.

Ta fram en djup och rymlig skål och lägg ner dem. Sila bort vätskan från majsen och vänd ner den. Lägg även i majonäs, strösocker, svartpeppar och salt. Blanda ihopa alla ingredienser och smaka av.

Ställ gärna in salladen kallt i minst 1 timme innan servering så att smakerna hinner sätta sig, gör den gärna dagen innan serveringen. Hoppas att det ska smaka!

FLER GODA RECEPT

Tomatsoppa

En magiskt god tomatsoppa som görs på ugnsrostade grönsaker vilket ger en maximal smak. Toppa soppan valfritt och njut!

Läs mer..

Mangosalsa

En snabb och fräsch salsa med både sötma, syra och hetta som passar utmärkt att servera till havets skatter.

Läs mer..

Falafel

Äkta arabiska falafel från grunden, detta är hur gott som helst! Det är lite tidskrävande men det är så värt

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa