Sök

Fröknäcke

Knaprigt, glutenfritt och supergott fröknäcke som du snabbt & enkelt rör ihop. Servera det till frukost, brunch eller vid sidan om röror.

Ingredienser

  • 1dl Pumpafrön
  • 1dl Solrosfrön
  • 1dl Sesamfrön
  • 1dl Linfrön
  • 1dl Majsmjöl
  • 2dl Hett vatten
  • 0.5dl Neutral olja
  • 0.5tsk salt

Gör såhär
Starta ugnen på 150°.

Blanda ihop alla torra ingredienser.

Koka upp vattnet. Häll i både vatten och olja i fröblandningen, rör om och låt svälla i 15 minuter.

Stjälp upp smeten på ett bakplåtspapper, lägg över ett bakplåtspapper och kavla ut tunt. Strö ev. över lite flingsalt.

Baka av i ugnen i ca. 1h eller tills fröknäcket blivit gyllene.

Låt svalna, bryt i bitar, servera & njut!

FLER GODA RECEPT

Proteinbagels

Galet lättbakade proteinbagels på endast 3 ingredienser! Baka dem och servera till frukost, brunch eller kvällsgott med valfritt innehåll.

Läs mer..

Havretortillas

Busenkla och glutenfria tortillas på havregryn. Använd de precis som du använder tortillas, till röror eller annat gott.

Läs mer..

Vitlöksbröd

Det virala vitlöksbrödet. Gör det hemma och du kommer aldrig mer att köpa färdigt vitlöksbröd, det är SÅ mycket godare.

Läs mer..