Försvinnande goda ägghalvor som är fyllda av en underbart god och enkel fyllning. De passar utmärkt att servera till buffén, påsk, halloween och julbordet.
Ingredienser
- 6st Ägg
- 2msk Majonäs
- 2msk Creme fraiche
- 1tsk Paprikapulver
- 0.5tsk Chilipulver
- 1msk Finhackad gräslök
- Salt & peppar
Gör såhär
Lägg ner äggen i kallt vatten och koka dem tills de blir hårdkokta vilket tar ungefär 10 minuter. Lägg sedan över de i kallt vatten direkt efter kokningen och låt de ligga där i 10 minuter.
Skala äggen och halvera de på längden. Gröp försiktigt ut ägg-gulan och lägg den i en rymlig skål.
Lägg i resterande ingredienser och mosa samman allting tills du får en jämn fyllning. Smaka av med salt och peppar.
Fyll ägghalvorna och toppa de gärna med finklippt gräslök och extra chilipulver eller flingor för den som gillar extra hetta.