Beroendeframkallande små bitar av jordnötssmörsfudge som är toppade med allt gott du kan tänka dig. Jag har toppat mina med kakaonibs, rostade kokosflingor, grovhackade jordnötter, chiliflingor och flingsalt men du kan toppa dem med det du föredrar.
Ingredienser
- 1.5dl Jordnötssmör
- 2.5msk Kokosolja
- 2msk Agavesirap eller honung
- 0.5tsk Vaniljpulver el. vaniljextrakt
- 1krm Salt
Topping
- Kakaonibs
- Rostade kokosflingor
- Grovhackade jordnötter
- Chiliflingor
- Flingsalt
Gör såhär
Ta fram en djup skål och lägg ner alla ingredienserna, värm skålen i ca. 20 sekunder och blanda väl.
Ta fram en form och klä den i bakplåtspapper, låt den gärna gå över kanterna så att det blir lättare att lyfta bort fudgen efter att den har stelnat.
Häll i fudgen, toppa valfritt och lägg sedan in den i frysen så att den stelnar vilket tar ca. 30 minuter.
Lyft sedan ut den från formen och skär den i rutor i valfri storlek. Njut!