Knaprigt, glutenfritt och supergott fröknäcke som du snabbt & enkelt rör ihop. Servera det till frukost, brunch eller vid sidan om röror.
Ingredienser
- 1dl Pumpafrön
- 1dl Solrosfrön
- 1dl Sesamfrön
- 1dl Linfrön
- 1dl Majsmjöl
- 2dl Hett vatten
- 0.5dl Neutral olja
- 0.5tsk salt
Gör såhär
Starta ugnen på 150°.
Blanda ihop alla torra ingredienser.
Koka upp vattnet. Häll i både vatten och olja i fröblandningen, rör om och låt svälla i 15 minuter.
Stjälp upp smeten på ett bakplåtspapper, lägg över ett bakplåtspapper och kavla ut tunt. Strö ev. över lite flingsalt.
Baka av i ugnen i ca. 1h eller tills fröknäcket blivit gyllene.
Låt svalna, bryt i bitar, servera & njut!