En snabblagad sallad som blir klar på 20 minuter. Den passar utmärkt att servera under sommaren, antingen som den är eller ihop med ett protein efter dina smaklökar. Du måste testa den!
Ingredienser (4port.)
- 4port Valfri pasta
- 150g Minimozarella
- 200g Körsbärstomater
- 2dl Valfri pesto (jag tog röd)
- Flingsalt efter önskemål
Topping (valfritt)
- Färsk basilika
- Valfria nötter (jag tog pinjenötter)
Gör såhär
Koka pastan aldente i saltat vatten.
Skölj och halvera under tiden tomaterna. Sila bort vattnet från mozarellabollarna, halvera dem om du vill.
Ta fram en djup skål och lägg i pasta, mozarella, tomater och pesto. Blanda och smaka av med salt.
Häll upp pastasalladen på en tallrik, toppa med färska basilikablad och valfria hackade nötter. Hoppas att du gillar den!