Sök

Picklad rödlök

Picklad rödlök är otroligt vackert, utsökt och dessutom väldigt enkelt att göra. Bäst blir den om du gör den minst en dag i förväg vilket ger dig den vackra intensiva rosa färgen. Picklad rödlök kan du servera till det mesta som t.ex. burgare, biffar, fisk, tacos, hummus och sallader.

Ingredienser

  • 3st Lagom stora rödlökar
  • 0.5dl Ättika
  • 1dl Strösocker
  • 2dl Vatten

Gör såhär
Skala och strimla rödlöken fint och lägg de i en lufttät burk eller i en skål.

Koka upp resterande i ingredienser tills sockret är upplöst. Låt lagen svalna lite och häll den sedan över löken.

Låt den nypicklade löken stå ute tills den svalnar och förvara den sedan i kylskåpet, där håller den i flera veckor.

FLER GODA RECEPT

Mangosalsa

En snabb och fräsch salsa med både sötma, syra och hetta som passar utmärkt att servera till havets skatter.

Läs mer..

Falafel

Äkta arabiska falafel från grunden, detta är hur gott som helst! Det är lite tidskrävande men det är så värt

Läs mer..

Äggrulle

Perfekt mellanmål, kvällsmat och till utflykterna. Proteinrika äggrullar med olivolja, salt och kanel, enklare blir det inte!

Läs mer..

Pommesrulle

Lätt och gott, precis som det ska vara. Denna pommesrulle brukade vi som barn få i väntan på den riktiga

Läs mer..

Labnerulle

Labne är en avrunnen youghurt som breds på ett tunnbröd och toppas med oliver, tomat, gurka, färska myntablad, lite olivolja

Läs mer..
Inga fler inlägg att visa